Hoornse Hengelaars Bond         

   Hengelsport vereniging voor Hoorn en omstreken

Nieuws pagina


Terug naar overzicht

04-03-2020

THE FINAL 24.... Zaterdag 30 mei 2020 Let op datum is gewijzigd!!!

THE FINAL 24....

Dat is de naam van onze allerlaatste karperwedstrijd op de Simaja karperput te Scharwoude.
Vele van jullie weten t waarschijnlijk al, maar Geja Hengelsport Hoorn stopt ermee na 10 jaar! Maar wij willen en mogen evengoed onze welbekende 24uurs wedstrijd organiseren!!!
Deze wedstrijd zal in t teken staan van gezelligheid, lekker babbelen en genieten. Ik zal zeker zorgen voor prijsjes maar jongens en meiden, zie dit meer als een soort van bedankje van ons voor jullie en andersom. T inschrijfgeld zal €50,- per koppel zijn en daar zit bij:
Bij aanvang een bakkie koffie, savonds op de visplek het bekende broodje bal of hamburger met een lekker blikje fris erbij. Smorgens een ontbijtje met bakkie koffie, en aan t eind van de wedstrijd de complete BARBECUE EN DRANKJE. De wedstrijd zal gehouden worden op de SIMAJA karperput te Scharwoude en de datum is:
Zaterdag 30 mei 2020 aanwezig zijn om 15.00uur. Wedstrijd begint om 16.00uur. Tot en met zondag 31 mei 2020 16.00uur. Waarna we tot 17.00uur kunnen opruimen, om daarna heerlijk aan kunnen schuiven voor de heerlijke BBQ!! Omdat t voor ons de laatste wedstrijd is na reeds 9 edities geven wij de vaste deelnemers voorrang om in te schrijven!!! En zoals altijd: INSCHRIJVEN IN DE WINKEL TEGEN DIRECTE BETALING!!! Er word niet gereserveerd of plaatsen bezet gehouden.voor de rest zeggen wij: BEDANKT VOOR alle mooie jaren op de put en ik hoop jullie snel weer te zien. Visgroet GErie en JAnus.Terug naar overzicht