Hoornse Hengelaars Bond         

   Hengelsport vereniging voor Hoorn en omstreken

Nieuws pagina Hoornse Hengelaars Bond


Terug naar overzicht

30-01-2019

Scharwoude Januari 2019

Scharwoude Januari 2019

Helaas is 2019 niet zo goed begonnen voor onze vereniging, het was al een tijd onrustig en jammer genoeg is het resultaat daarvan treurig.
De onderhoudsgroep heeft het werk en hun vrijwillige diensten neergelegd, reden onbekend.
De put beheerders hebben hun diensten gestaakt, reden onbekend.
Het bestuur bestaat inmiddels alleen nog maar uit ondergetekende, Ben Lussing en Piet Visser zijn per direct gestopt, Berend van der Veer was al gestopt.
Ik heb persoonlijk mijn best gedaan om mensen bij elkaar te houden en naar oplossingen gezocht maar dat is niet gelukt met de bestaande en genoemde groep in combinatie met ondergetekende en de zogenaamde "praatgroep".
Verder commentaar van mijn zijde omtrent "wat was" is hier overbodig al zal eenieder er zijn mening over hebben.
De vereniging en daarmee de Simaja put moeten wat mij betreft wel verder maar dat kan ik niet alleen dat is tot zover wel duidelijk.
Daarom ga ik mijn best doen om alle leden te informeren over de situatie van dit moment en nodigen we iedereen uit op onze jaarvergadering, van daaruit zien we wat er mogelijk is en gaat gebeuren.
Door genoemde omstandigheden is er geen officiële agenda meer voor de jaarvergadering alleen een voorwoord, dit kan terstond veranderen!!!
Op dit moment;
- vraag ik eenieder om nu en vooral tijdens de jaarvergadering de rust te bewaren, degene die wat te zeggen heeft komt aan bod, we maken er echter geen “kippenhok” van
- is de website onderhavig aan verandering en beperkt actueel
- zijn de activiteiten aangaande het 100 jarig bestaan en de receptie op 24 mei niet meer actueel tot nadere berichtgeving
- is ondergetekende het enige officiële contact aangaande de HHB tot aan de jaarvergadering
- regelt GEJA Hengelsport de vergunningen, in ieder geval tot aan de jaarvergadering
- is de jaarvergadering zoals gewoonlijk in de HRTC-kantine op 22 maart 2019, aanvang 20.00 uur, adres; Holenweg 14D te Hoorn, (achter zwembad de Waterhoorn)
- vind er onderhoud aan de Simaja put plaats en gaan we open op een nader aan te geven moment en vooralsnog NIET op de genoemde datum in het jaarboekje, te weten, 23 maart
- is de opening ook afhankelijk van nog uit te zetten karper
- als de uitzetting gaat lukken dan gaat de Simaja put pas open 4 weken na de uitzetting, richtdatum is 1 april


Tot zover op dit moment;
Ruud Schuitmaker
06-53977009
ruud@rcvoerboten.nlTerug naar overzicht